BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Trabzonspor'a 61 göndermesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

 Şenol Güneş'ten Trabzonspor'a 61 göndermesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda 4-3 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

61 puan göndermesi

"Futbolla ilgili benim konuşmama gerek yok, herkes gördü. İlginç bir durum oldu, kazandık ve 61 puana ulaştık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Öne geçtik ama beraberlikten sonra panikledik. Trabzonspor taraftarı büyük destek verdi. Zaman zaman hatalar yaptık, böyle hatalar yaparsak Lyon'da işimiz zor olur. Trabzonspor iyi yolda, devam ederler yarışta. Asıl önemli olan kendini kurtaracak yatırımlardır."

Trabzonspor-Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

"Maç berabere bitse üzülmedim"

"Maç berabere bitseydi üzülmezdim çünkü iki takım da elinden geleni yaptı. Şans bize güldü. Oyun başından itibaren gol yediğimiz ana kadar çok iyiydik ve klas bir takımdık. İlk ve ikinci golde, dört kişi olmamıza rağmen şut çekenlerin önünden çekildik. Üçüncü golde Cenk sektirdi. Tosic istekliydi ama hatalar yaptı. Biz kazandığımız için mutlu olarak görünüyoruz ama Trabzonspor'un mutlu olması lazım. İkinci yarının lideri onlar. İnsanlar kaybettiği yerde büyümeliler, biz ikinci yarıda bunu yaptık."

Erman Toroğlun'dan Beşiktaşlılar'ı kızdıracak iddia

Quaresma açıklaması

"Quaresma'nın ağrısı vardı ama sanırım ağrısı arttı ve çıkmak istedi. Önce bu maçın sıcaklığını bir atlatalım, durumuna bakacağız. Şimdi İstanbul'a döneceğiz, sis de var diyorlar, uçak inememiş galiba. Lyon maçını yarından itibaren düşüneceğiz."

Rıdvan Dilmen'den ilginç tespit

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER