BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Negredo eleştirisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Negredo üzerinden takım hakkında bir eleştiride bulundu ve sakat futbolcuların kamp yerine İstanbul'da olması gerektiğini söyledi.

Şenol Güneş'ten Negredo eleştirisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Takımdaki son durum ve transfer gelişmeleri hakkında önemli açıklamalar yapan Güneş, kampa sakat olarak katılan Negredo'yu da eleştirdi.

TRANSFERLE İLGİLİ BAŞKAN'LA GÖRÜŞECEĞİZ : "Bu maçlar daha ciddi maçlar olacak. 10 günlük çalışmanın karşılığında burada bulunan oyuncularla ne yapacağımızı göreceğiz. Büyük bir ihtimalle 26'sına buradan bir kadro çıkaracağız. Transferle ilgili başkan ile cuma günü görüşeceğiz. Biliyorsunuz transferle ilgili kararları başkan veriyor. Cuma günü gelecek, bir toplantı yapacak, ondan öğrenirsiniz. Ben takımdan ve takımı geliştirmekten sorumluyum. Transfer için ekonomi gerekir, teknik ihtiyaç gerekiyor. Hepsi olsaydı bunları konuşmazdık. Başkan geldiği zaman gerekli açıklamaları yapacaktır."

BEN HADDİMİ BİLİRİM : "Elimizde bir kadro var, sayısı az olsa bile var. Pepe sakat. Sakat olduğu için çalışmıyor. Ben kulübün üstünde, yönetimin ya da başkanın üzerinde olmam. Haddimi bilirim ama bana hadsizlik yaparsa cevabını veririm. Burada büyük bir camia var. Hiç hata yapmadığımı düşünüyorum, buradan olmayan şeyleri yazmak doğru değil. Transferler netleşmedi. Transfer yapmak için ekonomi gerekir. Onları bekleyeceğiz."

1.5 AYDIR NEDEN SAKATSIN : "Biz de oyuncumuzu eleştiriyoruz. İşte diyoruz '1,5 aydır niye sakatsın?'. Sakatlığını tedavi et, gel buraya. İşte bir tanesi geldi, haber verdiler ki belki bugün idmana çıkar. O zaman niye geldi? Biz buraya çalışmaya geldik. Sakat olan İstanbul'a gitsin"

Guti ve İlhan Mansız Beşiktaş kampında

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER