BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten küfür açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, derbinin hakemi Ali Palabıyık hakkında açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten küfür açıklaması

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'le oynanacak maçtan önce teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi.

Burada gazetecilerin derbide yaşanan olaylarla ilgili sorularını yanıtlayan Güneş, hakem Ali Palabıyık'la arasında yaşanan diyaloğu da anlattı.

"ARKAMI DÖNÜP BİR ŞEYLER SÖYLEDİM"

Hakem Ali Palabıyık tarfından tribüne gönderildiği dakikaları anlatan deneyimli teknik adam "70. dakika veya 60 küsür dakikaydı ana avrat küfür edildi, para atıldı hiçbir şey yapmadık. Gökhan'ı kadroya almadım, Lens de geç girdi. Caner belki sadece dizlerini çökerek bir şey yaptı. Geçen sezonki diğer maçta zaten Ali Palabıyık ile ilgili olanı biliyorsunuz. "Artistlik yapıyorsun, neden vermiyorsun?" dedim. Hakeme niye faul verdiğini sordum, cevap vermedi. Bir şeyler söyleyerek arkamı döndüm. Sağolsun yayıncı güzel çekiyor bunları. Siz de görmüşsünüz." dedi.

"KÜFÜR YEMEYE MÜSAİT BİR ÜLKEYİZ"

Tribüne çıktığında sürekli küfür yediğini de berliten Güneş "Çıkarken yine anama küfür ettiler. Biz küfür yemeye müsait bir ülkeyiz. Yeni gündem yapmak istiyorsunuz, yarınki maçla ilginiz de yok. Tepkim vardı ama küfürsel bir şey yoktu. Dönerken olumsuz bir şey olmuş olabilir. Yakışanlar varsa üzerine alsınlar." diyerek olayla ilgili sözlerini tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER