BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten iki futbolcuya uyarı

Oyundan alınmasına tepki gösteren Oğuzhan ile “Oyuna gir” çağrısına ağırdan alarak cevap veren Medel’e Şenol Güneş’ten uyarı geldi

Şenol Güneş'ten iki futbolcuya uyarı

Alanya galibiyetiyle 4 maçlık kabus seriye son veren Beşiktaş'ta gözler Devler Ligi'ndeki Monaco maçına çevrildi.

Siyah-beyazlılar, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başlarken, teknik direktör Şenol Güneş'in antrenman öncesi Oğuzhan Özyakup ve Gary Medel ile görüşme yaptığı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının, Alanya maçında oyundan alınmasına sinirlenen Oğuzhan ile "Oyuna gir" talimatına ağırdan davranarak cevap veren Medel'e sert uyarılarda bulunduğu ve "Hiç kimse takımın üzerinde değildir. Disiplini bozacak tavırlara asla izin vermem. Biriniz kaptan, diğeriniz de takımın en tecrübelilerindensiniz. Davranışlarınızla gençlere örnek olmanız gerekiyor. Bu nedenle hal ve tavırlarınıza daha çok dikkat etmelisiniz" dediği belirtildi.

Beşiktaşlı yıldızlardan Şenol Güneş'e şok tavır!


'SEVEREK OYNUYORUM'
Jeremain Lens'ten Alanya maçında oyuna girmek istemediği iddialarına yanıt geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hollandalı yıldız, "Söylentileri ben de duydum. Ancak şunu bilmelerini isterim ki, her zaman severek oynamaya ve elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER