BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Halis Özkahya'ya sitem

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Halis Özkahya'ya sitem

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Gol yağmuru yaşanan mücadelede 3-2 galip gelen taraf Akdeniz ekibi oldu.

Mücadelenin ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş'in maç sonu açıklamaları: "Sürpriz oldu, mucizeler oldu. Oynadığımızın oyunun karşılığını alamadık. Farklı kazanmamız lazımdı. Şanssızlıklar da vardı, çarptı gol oldu. 3 gol yememiz mucizeydi. Futbol böyle bir şey."

"Futbol oynamak için tempoyu da yükseltmek gerekiyor ama 10 defa oyun duruyor, hakem bir şeyler yazıyor. Rakibin dinlenmesi için mi geliyorsun buraya? Geçen sene de Antalyaspor maçımızı böyle yönetmişti. Rahatsız mısın! Niye kesiyorsun oyunu! Kaç defa yattılar görmüyor musun? Arkaya da adam koyuyorlar. Taça atmasak uzun top atıp gol atacaklar. Böyle futbol olur mu!"

"Futbol adına oyuncularıma diyecek bir şeyim yok. O pozisyonlarda gol yemememiz gerekiyor diyebiliriz tabii ama pozisyonlarımız var. Riskleri daha fazla aldım ikinci yarı. Zaten onların da net bir pozisyonu yok."

"Vida'nın sakatlığı vardı, onun için dışarı aldık. Gerideyiz, forvet sokmamız gerekti. Bundan rahatsız olan arkadaşlar olmuş. Hocalık yapan bilir bunu ama öğrenmiş olsunlar, biraz daha dikkatli konuşalım."

Tolgay Arslan direkt soyunma odasına gitti

Yorumlar
TREND HABERLER