BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten anlamlı Sevgililer Günü mesajı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde bulunan soyunma odasındaki tahtaya Sevgililer Günü ile ilgili bir mesaj yazdı.

Şenol Güneş'ten anlamlı Sevgililer Günü mesajı

Beşiktaş'ta bugün yapılan antrenmandan sonra teknik direktör Şenol Güneş, Sevgililer Günü nedeniyle soyunma odasında bulunan taktik tahtasına anlamlı bir mesaj bıraktı.

ÖNEMLİ OLAN NEYE SAHİP OLDUĞUNUZ DEĞİL KİMİNLE PAYLAŞTIĞINIZ : Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup da bu mesajın fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı. İşte Güneş'in öğrencilerine mesajı;

Muslera'dan sevgililer günü paylaşımı

"Sevmek için yürek, sürdürmek için emek gerek. Sevgi ne Boğaz'da ne mum ışığında yemek yemek, ne de pahalı bir pırlanta demek. Sevgi bir lokmada iki mutlu insan demek. Sevgililer gününüz kutlu olsun. Her gününüz mutlu olsun. Önemli olan neye sahip olduğunuz değil, sahip olduklarınızı kiminle paylaştığınızdır."

Şenol Güneş

DÜNYA KUPASI DÖNÜŞÜ AYNI MESAJI VERMİŞTİ : Öte yandan Şenol Güneş, 2002 Dünya Kupası'nda 3. olduktan sonra ülkeye dönerken, uçakta yaptığı konuşmada öğrencilerine aynı mesajı vermişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER