FUTBOL

Şenol Güneş'ten Ahmet Çakar'a yanıt

Bursaspor-Beşiktaş maçının ardından Şenol Güneş ve Ricardo Quaresma, yayıncı kuruluşun röportajına birlikte çıktılar.

Şenol Güneş Bursaspor-Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama;

Bu oyunu sezon başından beri oynuyorlar, bir algı operasyonudur gidiyor. 2. yarıda 3 dakika uzatma verilebilirdi. Oğuzhan'a Aboubakar'a yapılan pozisyonlarda kırmızı verebilirdi. Hakem art niyetli miydi? İlk daha faul yapılan pozisyon Oğuzhan'dı, ama o gösterilmedi. Bu gösterilsin diye söylemiyorum. Bu çok yapılıyor Türkiye'de.
Herkes kendi açısından bakıp birbirini yargılıyor. Sarı ise göstersin. 2. yarıda Quaresma'yı alabilirdim, onu uyardım, baktım olumsuzluğu yok. Rakibe de gösterilebilirdi. Beşiktaş üzerinde bir kamuoyu oluşturmak isteniyor. Kaybettiğimiz maçlara bakın. Bu spekülasyonlar yapılıyor.

Son maçta Gençlerbirliği 2 değişiklik yaptı. 2 sarı karta bakın. Madem algı yapmak istiyorsunuz, Ahmet Çakar ona da baksın. Visca ağzını kapatıyor da hakemle ne konuşuyor. Burada yapılmak istenen şey, maçla ilgili değil, yatırım yapmak istiyor.

Ben de konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe maçını zaten hiç tartışmak istemiyorum. Nereden baktığına lazım. Sezon bitsin, hepsini görüntülü konuşuyoruz. Bir haksızlık varsa, takım üzerine değil, pozisyon üzerine konuşalım. Sarı kart çekmeyse, göstereceksin.

Ricardo'nun yaptığı yanlıştır, katılıyorum. Ama bunu söyleyerek takım üzerinde baskı yaratmak istiyorsan, bunu konuşamayız."

Yorumlar
TREND HABERLER