SPOR GÜNDEMİ

Şenol Güneş'in tepkisine sendika başkanından boykot çağrısı

Şenol Güneş’in “Statlar özel güvenlikçilerden temizlenmeli” sözlerine Sendika Başkanı Ömer Çağırıcı’dan tepki: “Güvenlikçiler 3 büyüklerin aralarındaki maçlarda görev almasın. 60 lira için o küfürlere katlanmaya değmez.”

Şenol Güneş'in tepkisine sendika başkanından boykot çağrısı

TÜRK-İŞ’e bağlı Güvenlik İş Sendikası Başkanı Ömer Çağırıcı, Şenol Güneş’in statlardan özel güvenliklerin temizlenmesi gerektiğine ilişkin sözlerine tepki gösterdi.

Habertürk'ün haberine göre; Görevlilerin her olaylı maçın ardından suçlu ilan edildiğini, Güneş’in de statlarda ekmeği için mücadele eden özel güvenlik görevlilerini hedef aldığını savunan Çağırıcı buna son vermek için harekete geçme kararı aldıklarını söyledi.

derbi

‘60 LİRAYA KATLANILMAZ’

Ömer Çağırıcı şöyle konuştu: “En çok olay üç büyüklerin İstanbul’da yaptıkları maçlarda yaşanıyor. Her maçta suç, en zayıf halka olarak özel güvenlik görevlilerinin üzerine atılıyor. Görüntülerden açıkça ortaya çıktı ki Tolga Zengin arkadaşımıza hem küfrediyor hem de saldırıyor. Bir de güvenlikçi arkadaş suçlu ilan ediliyor. Tüm arkadaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz, 3 büyüklerin aralarındaki maçlarında artık görev almasınlar. 60 lira için o küfürlere katlanmaya değmez.”

derbi

Fenerbahçe Beşiktaş maçı kararı ne? Hükmen yenilgi mi devam mı?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER