BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş sitem etti! Bu VAR niye...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, hakemlerden ve VAR uygulamasından dert yandı.

Şenol Güneş sitem etti! Bu VAR niye...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hocanın gündeminde hakemler ve VAR sistemi vardı. İşte Güneş'in açıklamaları:

"Zemin çok kötüydü" : Pas yapmaya müsait bir saha yoktu. Bu yüzden Adem Ljajic'i niye aldığımızı da şaşırdık. Tabii bu durum, deplasman takımı için avantaj. Böyle bir zeminde atağa çıkabilmek için hızlı oynamanız gerekiyor. İyi futbol oynamak için hem zeminin iyi olması hem de sahadaki takımların iyi oynaması lazım.

"Alın size değişim!" : Bizi hep eleştiriyorlar ya değişime gitmiyor diye... Taktiğimizi değiştirdik. Forvetlere değil, stoperlere gol attırıyoruz artık. Ancak yediğimiz golde savunmamızın ciddi bir hatası var. Sayısal olarak fazla olmamıza rağmen rakibe şut attırdık. Pozisyon anlamında değil ama şut sayısında ciddi bir eksiğimiz var. Arzu ettiğimiz oyun akıcılığı yok ama her şeye rağmen kazanmayı başardık. Bu nedenle oyuncularımı can-ı gönülden tebrik ediyorum.

"Bu VAR niye var?" : Sarı kart kırmızıya dönerse VAR'a bakılır deniliyor ama bakılmıyorsa burada bir hata var demektir. Makine değil, insanlar hata yapıyor. Ben bu VAR sistemine karşıyım. Çünkü çözüm için getirildiği hâlde hiçbir şeye çare olmuyor. Haftaya Fenerbahçe maçı var, Allah'tan ben sahada kaldım.

Beşiktaş'a Fenerbahçe maçı öncesi şok!

Yorumlar
TREND HABERLER