BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş Negredo’ya sert çıktı

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, sakat olmasına rağmen hazırlık kampına gelen Alvaro Negredo'ya "Sakat sakat niye geldin?" dediğini açıkladı.

Şenol Güneş Negredo’ya sert çıktı

Beşiktaş’ta sakatlığı ve teknik direktör Şenol Güneş’in tercihi nedeniyle Slovakya’daki ilk etap kampına götürülmeyen Alvaro Negredo ise 2. etap kampında yer alacak.

Antrenman öncesi basına açıklamalarda bulunan Güneş, İspanyol golcü için “Sakatlığı vardı yine de gelmiş… ‘Neden geldin sakat sakat’ dedim. ‘Denemek istiyorum’ dedi” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli santrforun hatalarından ders çıkardığını ve kendisiyle ilgili büyük beklentileri karşılayamadığının farkında olduğu aktarıldı.

Güneş daha önce yaptığı açıklamada Negredo’yu kadroda düşünmediğini açıklamıştı

Transfer çalışmalarına yönelik bir soruya, “Benim pek bilgim yok, gazetelerden okuyorum. Siz daha iyi biliyorsunuz” diyen Güneş, “Kararları başkan veriyor, cuma günü gelecek. Elimizde iyi isimler var. Ekonomik duruma göre transfer yapacağız. Vagner Love iyi çalıyor, zaten iyi de oyuncu. Ama güven kaybı yaşadı geldiğinde… Gökhan Töre de iyi çalışıyor. Biz burada onları hazırlamak durumundayız. Sahada göreceğiz hepsini” değerlendirmesinde bulundu.

Ryan Babel Beşiktaş'ta kaldı

Yorumlar
TREND HABERLER