BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş Fenerbahçe'ye şike göndermesi yaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tartışmalı pozisyonda penaltı vermeyen Bülent Yıldırım'ı ve Fenerbahçeli yöneticiyi topa tuttu.

Şenol Güneş Fenerbahçe'ye şike göndermesi yaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor cezaalanında meydana gelen tartışmalı pozisyonda penaltı vermeyen Bülent Yıldırım'ı sert bir şekilde eleştirdi. Güneş basın toplantısında da Fenerbahçe'ye şike imasında bulundu.

Şenol Güneş, Karadeniz turundan 6 puan çıkardıkları için mutlu olduğunu belirtirken liderliği geri aldıkları için sevinçli olduğunu söyledi..

Güneş, yayıncı kuruluşa şöyle konuştu :

Trabzonspor Beşiktaş derbi maçının geniş özeti ve golleri


"Burada kazanmak önemli, verdiğin emeğin karşılığını almak önemli. İki maçta 6 puan aldığımız için mutluyum. İlk yarıda pozisyon bulduk, pozisyon da verdik. Ama ikinci yarıda hücum üstünlüğü bizdeydi, pozisyonda vermedik. Rakibimiz iyi takım, çok iyi oyuncuları var. Fakat sıkıntıları olduğunu biliyorum. Bugün kazanarak bir tartışmanın daha önüne geçtik. Penaltı pozisyonuna gelince; kamuoyu zaten gergin, benim gördüğümü o adam (Bülent Yıldırım) görmüyor mu? Herkes işini biraz daha dikkatli yapmalı."

Fenerbahçe cephesinden şok mesaj

BU İŞLERİ ONLAR İYİ BİLİR

Şenol Güneş, “Fenerbahçe yöneticisi Önder Fırat maç sürerken ‘Uyu uyu yat uyu’ diye tweet attı. Trabzonspor yattı manasında. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” şeklindeki soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı:

“Bu tip düşünceleri olanlar o tip işleri yapanlardır. Ne sormak istiyorsunuz bilmiyorum ama ne demek istediğinizi size tercüme ediyorum. Siz bana o soruları sorarak beni kavgaya çekmeyin. Ben Fenerbahçe ile yarışmıyorum, kendimle yarışıyorum, takımıma hizmet ediyorum. Oyun oynatmaya çalışıyorum. Saha dışında oynamıyorum. Hiç de öyle bir düşüncem yok. Kimin ne yaptığını herkes bilir. Volkan benim evladım, Ozan benim evladım. Bana gol attı mağlup oldum. Ben mi maçı sattım öyle düşünüyorsa. Veya tam tersine. Bırakın bu işleri. Hala buralardaysalar ve bundan da başarı bekleniyorsa, beni sokmayın yani. Bana bu soruları sorarsanız daha cevap da vermeyeceğim. O soruları onlara sorun. Ne demek istediklerini açıklasınlar. Ülke adına ne yapmak istiyorlar."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER