BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş faturayı kesti

Tecrübeli teknik adam, Sivas Belediye'ye 4-3 kaybettikleri maçın sorumlularını Rhodolfo, Tosic ve Milosevic olarak belirledi.

Şenol Güneş faturayı kesti

Şenol hoca, idman öncesinde bu 3'lüye uyarılarda bulundu

Siyah-Beyazlılar’ın Türkiye Kupası’nda önceki akşamSivas Belediye’ye 4-3’lük skorla kaybetmesi teknik direktör Şenol Güneş’i kızdırdı. Dünkü idman öncesinde bu konuda oyuncularına uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adamın, kademe hatalarında bulunan Tosic ve Rhodolfo’ya ek olarak kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Alexander Milosevic’ten bu durumların bir daha yaşanmamasını istediği öğrenildi. 3 ismin de bu konudaki hatalı görüntülerinden dolayı hocalarından özür dilediği bildirildi.

Bucaspor - Beşiktaş maçı nerede oynanacak?

Gözler Buca’ya döndü

Fanatik'in haberine göre; Türkiye Kupası’nda yarın son 16 Turu’nda Bucaspor’la karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına dün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptıkları idmanla başladı. Güne ısınma koşularıyla başlayan futbolcular, ardından pas idmanı ve çift kale maç idmanından sonra şut çalışması yaparak günü tamamladı. Siyah-Beyazlı kafile, bugün saat 13.00’te yapacağı idmanın ardından İzmir’e gidip kampa girecek.

Yorumlar
TREND HABERLER