BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş Eren ve Sneijder'e özel önlem alıyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçında Sneijder ve Eren Derdiyok için özel önlem almayı düşünüyor.

Şenol Güneş Eren ve Sneijder'e özel önlem alıyor

Sezonun ilk derbisinde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Beşiktaş'ta hedef 3 puanla şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyişi sürdürmek ve Vodafone Arena'daki yenilmezlik serisine devam edebilmek.

Teknik heyetin oyuncuları derbiye hazırlarken, görüntülü analizler kullandığı ve 1 saati aşkın toplantılarda Galatasaray'ın hücum varyasyonlarını gösterdiği öğrenildi. Özellikle duran toplarda defanstan gelen oyuncular ve Eren Derdiyok'a gönderilecek toplara dikkat etmelerini söyleyen Beşiktaş teknik heyeti, orta sahada Wesley Sneijder'in de pas yollarını kapatmayı planlıyor.

ŞENOL GÜNEŞ ORTA SAHAYI KURMAYA ÇALIŞIYOR

Gökhan İnler'in Akhisar Belediyespor maçından sonra 3 antrenmanı kaçırması teknik heyeti düşündürürken, hem Talisca'nın forvet arkasındaki performansı, hem de Oğuzhan'ın geçtiğimiz sezon Atiba ile birlikte ön liberodaki başarılı performansı nedeniyle Şenol Güneş bu üçlüyü orta sahada deniyor.

İLERİDE CENK TOSUN OYNAYACAK

Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu

Orta sahada Atiba-Oğuzhan-Talisca üçlüsü konusunda henüz karar veremeyen tecrübeli çalıştırıcının, Cuma günü yapılacak son taktik antrenmanda ilk 11'i netleştireceği öğrenildi. Savunmada Caner, Tosic ve Marcelo'nun performansından memnun olan Güneş, sağ bekte Gökhan Gönül ve Andreas Beck arasında tercih yapacak.

Derbide Beşiktaş adına en çok merak edilen konulardan biri de kaleyi kimin koruyacağı.

Lig Tv'nin haberine göre; Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya karşı ortaya koyduğu performansla beğeni kazanan Tolga Zengin ile ligde şu ana kadar 2 maçta görev alan Fabri arasında seçim yapacak. İki kalecinin de forma şansının eşit olduğu öğrenildi. Forvette ligde 4 golü bulunan Cenk Tosun'un formaya yakın olduğu öğrenilirken, maçın gidişatına göre Aboubakar'ın da oyuna dahil edilebileceği öğrenildi.

BİRKAÇ OYUNCU DİNLENEBİLİR

Galatasaray maçının sonrasında Şampiyonlar Ligi grubundaki 2. maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak siyah beyazlılarda dinlenme şansı olmayacak. Derbiden hemen sonra bu maçın hazırlıklarına başlayacak olan Beşiktaş'ta bu nedenle birkaç oyuncunun dinlendirilebileceği de belirtildi.

Yorumlar
TREND HABERLER