BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş derbi öncesi rotasyon sinyali verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı..

Şenol Güneş derbi öncesi rotasyon sinyali verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor deplasmanında alınan galibiyete rağmen takımının oynadığı futboldan memnun olmadı..

Yayıncı kuruluşa konuşan Şenol Güneş, net bir skora rağmen sahada eksiklikleri olduğunu vurguladı.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

"Yorgunluğa, sahaya hakeme sığınmak için mazerete ihtiyacımız yok. Maça iy başladık, 25 dakikadan sonra ayağımızda gereksiz top tuttuk ve ezdik. Fakat devreye 2-0 girmemiz bizim için avantaj oldu. İyi takımız iyi oyuncularımız var ama çok eksiğimiz de var. Zaman zaman kademe hataları yaptık. Belki farkı açabilirdik ama olmadı, sonuçta üç puan almayı başardık."

Güneş Galatasaray derbisi için ise şunları söyledi:

Talisca ligde siftah yaptı

"Derbide futbol adın doğruları yapmaya çalışacağız, bugün gördüğümüz eksiklikleri çalışarak derbiye kadar gidereceğiz. Galatasaray da iyi bir takım, mutlaka bizi yenmek isteyeceklerdir. Biz kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kadroya girmeyen hatta ilk 18'de de olmayan iyi oyuncularımız da var, Galatasaray derbisinde onları da kullanabiliriz."

"Rotasyon sözleri"

"Elimdeki oyunculardan bir takım kuruyoruz medya buna rotasyon diyor. Bütün hepsi bizim oyuncumuz. Bazen üst üste oyuncular oynayacak bazen değişmeler olacak. Milli takım arasına kadar böyle gideceğiz sonrasında kadroyu zorlayan oyuncular şans bulacak. Bu şekilde ilerleyeceğiz."

Yorumlar
TREND HABERLER