ROPÖRTAJ

Semih Kaya: Bülent Korkmaz'a gerek yok!

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Semih Kaya: Bülent Korkmaz'a gerek yok!
Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, Avrupa'da oynamanın hedefleri arasında bulunduğunu ancak önceliğinin sarı-kırmızılı takım olduğunu söyledi.

AVRUPA HAYALİM VAR

Galatasaray Kulübü'nün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin aralık ayı sayında röportajı yayımlanan milli futbolcu, kendisini yavaş yavaş kanıtlamaya başladığını anlatarak, "Avrupa hayalim var ama öncelikle tabii ki Galatasaray. Artık yavaş yavaş kendimi kanıtlamaya başladım ve sonuçta iki yıldır oynuyorum ve iki yıldır da şampiyon oluyoruz. Ufak da olsa bizim de katkımız var" ifadelerini kullandı.

SAÇMA SAPAN HAREKETLER YAPIYORDUM

Semih Kaya, son iki sezonda kendisini geliştirdiğini ve daha iyi mücadele ettiğini belirterek, "İlk başladığım yıllarda haldır huldur oynuyordum. Açık söyleyeyim saçma sapan hareketler yapıyordum, ilk oynadığım üç maçta üç sarı kart görmüştüm. Tabii ki bu tecrübesizlikti. Yavaş yavaş onları eleyince tecrübeli konuma geçiyoruz. İki yıl önce rakip olmayan yerde bile toptan kaçan bir Semih Kaya vardı. Artık daha sağlam bir Semih Kaya var. Tabii ki bunları geliştiriyorum, ayakta kalmaya çalışıyorum. İlerleyen yıllarda daha da tecrübeli olacağımı düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti. -

YENİ BÜLENT KORKMAZ'A GEREK YOK

Semih Kaya, Galatasaray'ın efsane savunma oyuncularından Bülent Korkmaz ile özdeşleştirilmesiyle ilgili olarak, "Yeni Bülent Korkmaz'a gerek yok, ben Semih Kaya olacağım. Taraftar 3 numaralı formayı giymemi istemişti ama o Bülent hoca ile özdeşleştiğinden ben pek istemedim. Bülent Korkmaz Galatasaray'ın efsane isimlerinden biri. Ben de başka bir efsane olmak için çalışıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

UJFALUSİ BABAM GİBİDİR

Milli futbolcu, beğendiği futbolcular olduğunu ancak kimseyi idol olarak görmediğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "İlerde daha iyi yerlere gelebilirim, altyapıdan gelen kardeşlerimiz, genç arkadaşlarımız 'Ben Semih Kaya'yı örnek alıyorum' diyince hedefime ulaşmış olurum. Ben oynayabileceğim en iyi kişi ile birlikte bir sezon oynadım. O da Tomas Ujfalusi'dir. Onu gerçekten hala özlüyorum. Babam gibidir, bana her zaman sahip çıktı, çok şey öğretti. Buraya gelmemde saha içinde verdiği destek çok önemliydi. Çok şey öğrendim ondan, hatta onun öğrettikleri ile oynuyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER