DİĞER HABERLER

Semih Erden Olympiakos'u istiyor

Semih Erden, Turkish Airlines Euroleague Final Four’dan kupayla dönmek istediklerini ifade etti.

Semih Erden Olympiakos'u istiyor

Fenerbahçe Ülker'in tecrübeli oyuncusu Semih Erden, Turkish Airlines Euroleague Final Four'dan kupayla dönmek istediklerini söyledi.

İspanya'nın başkenti Madrid'de 15-17 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Turkish Airlines Euroleague Final Four'da mücadele edecek olan Fenerbahçe Ülker, medya günü etkinliği kapsamında Ülker Sports Arena'da basınla bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu Semih Erden, "Sezonun başından beri hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyorduk. Çok çalıştığımızı bir kez daha gösterdik. Final Four kapısını açtık. Şimdi de kupayı almak istiyoruz. İnşallah Madrid'den kupayla döneriz. Takım içindeki başarının sırrı çok çalışmak. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Ne yaptıysak çalışmayla yaptık" dedi.

 

"O MAÇ KADERİMİZİ DEĞİŞTİRECEK"

'Real Madrid'i geçmeniz halinde final maçında hangi takımla oynamak istersiniz?' sorusuna ise Semih, "Final'de hangi takım olacağı fark etmez. Orası son nokta. Önümüzde Madrid maçı var ve ardından final maçı. O maç kaderimizi değiştirecek. Yüzde yüz konsantre olup, orada şans alan herkesin en iyisini yapacağına şüphem yok. Üzerimizde illa ki baskı olacak ama deplasmanda iyi oynayan bir takımız. Başından beri oynadığımız gibi oynarsak sıkıntı olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

MELİH: "FENERBAHÇE HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK HEDEFLER"

Genç oyuncu Melih Mahmutoğlu ise zorlu bir sezon geçirdiklerini dile getirerek, "Hem Türkiye Ligi hem de Euroleague'de zorlu maçlar oynadık. Bunlardan alnımızın akıyla çıkmasını bildik. Büyük bir hedefimiz olan Final Four'a ulaştık. Şimdi de Avrupa Şampiyonluğu var. Onu da kazanmak için en iyi şekilde çalışıyoruz. Final Four'dan önce ligde oynayacağımız maçları da kazanıp ligi lider bitirmek istiyoruz. Fenerbahçe Kulübü her zaman şampiyonlukları hedefler. Olympiakos ve CSKA Moskova deplasman galibiyetlerinden sonra takım daha da alevlendi" dedi.

"ÜZERİMİZDE BASKI OLMAZ"

Final Four'da mücadele etmenin hedeflerinden biri olduğunu söyleyen Melih, "Fenerbahçe forması altında Final Four'u yaşamak gurur verici bir şey. Büyük bir tecrübe. Madrid'e gitmeden güzel bir heyecan var. Oyuncular olarak kendimizi hazırlıyoruz. İnşallah Madrid'i yenip finali de geçerek şampiyon olacağız. Biz bu sene deplasman galibiyetleri ile buraya geldik. Üzerimizde herhangi bir baskı olmaz. Final Four'da onlar bizden daha tecrübeli ama bizde de tecrübeli oyuncular var. Bunu savaşarak, mücadele ederek kapatacağız" değerlendirmesini yaptı.

"FİNALDE OLYMPIAKOS'U İSTERİM"

Real Madrid'i geçmeleri halinde finalde Olympiakos ile karşılaşmak istediğini ifade eden Mahmutoğlu, "Benim içimden Olympiakos geçiyor. Biz Madrid'e konsantre oluyoruz. Finalde kim gelirse ona da en iyi şekilde hazırlanırız" diye konuştu.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Mahmutoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Anadolu Efes maçına gelmelerini bekledik ama gelmediler, canları sağ olsun. Seyircimiz ile Final Four'u kutlamayı çok isterdik. Bizi güzel uğurlayacaklarına inanıyoruz. İnşallah Madrid'de de onlarla birlikte önce Avrupa şampiyonluğu, ardından da burada lig şampiyonluğu gelir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER