FENERBAHÇE

Şekip Mosturoğlu açıkladı! Fenerbahçe'den mega proje

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım'ın Çırağan Sarayı'nda başkanlık adaylığını açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şekip Mosturoğlu açıkladı! Fenerbahçe'den mega proje

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, seçim süreci hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı‘nda düzenlediği toplantıyla adaylığını resmen açıkladı. Yıldırım'ın adaylığını açıklamasının ardından kulübün asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, mega bir projeden bahsetti.

Mosturoğlu’nun sözleri şöyle; “Başkanımız büyük hayaller peşinden koşan bir insan. Bizler de onu destekliyoruz. Heyecan mutlaka olmalı. Seçim sürecinin futbolu etkilememesi için yoğun çaba harcadık. Taraftarlarımız da seçim sürecinden etkilendi. Kongrenin çok katılımlı olmasını bekliyorum. Üye sayımız 32 bin civarında. Katılımın rekor olmasını bekliyorum. Şimdiden ‘şu kazanır’ demek doğru değil. Elbette Aziz Yıldırım’ın kazanmasını istiyoruz. Başkanın mega bir projesi var. Uzun süredir çalışıyoruz bunun üzerinde. Tüm Türkiye’yi kapsayacak önemli bir proje.”

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına adaylığını böyle açıkladı

Yorumlar
TREND HABERLER