SPOR GÜNDEMİ

Seba Gotto'ya muayene oldu

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un isteği üzerine İstanbul'a gelen Dr. Gotto, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı 1 saat muayene etti.

Seba Gotto'ya muayene oldu
Bir süredir sağlık sorunları ile uğraşan Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın tedavi sürecine katkıda bulunmak için harekete geçen Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, ABD'den ünlü bir tıp adamını İstanbul'a davet etmişti.

Kalp ve Damar Cerrahisi alanında ün yapmış ve ABD'de yaşayan Dr. Antonio M.Gotto Jr, Rahmi Koç'un isteği üzerine Süleyman Seba'yı muayene etmek için İstanbul'a geldi. Yoğun programına rağmen 2 günlüğüne İstanbul'a gelen ve bugün Seba'yı bir dizi kontrollerden geçiren Dr. Gotto'nun yarın ABD'ye döneceği öğrenildi.

Bugün Amerikan Hastanesi'nde Süleyman Seba'yı muayene eden Dr. Antonio M.Gotto Jr'un ilk aşamada Seba'ya daha fazla egzersiz yapmasını istediği öğrenildi. Hastane çıkışı kısa bir açıklama yapan Seba, "Kendisi beni muayene etti ve benden egzersizleri daha fazla yapmamı istedi. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER