MAÇ ANLATIMLARI

Scolari'den flaş açıklama! İstifa...

Scolari, takımdaki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Scolari'den flaş açıklama! İstifa...
Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Felipe Luiz Scolari, görevinden istifa etmeyeceğini ve takımdaki geleceğine ilişkin kararı, Brezilya Futbol Federasyonu'nun vereceğini açıkladı. 
 
Scolari, Brezilya'nın Hollanda'ya 3-0 yenilerek veda ettiği FIFA Dünya Kupası'nın ardından düzenlediği basın toplantısında, takımdaki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstifa etmeyi düşünmediğini vurgulayan Brezilyalı teknik adam, "Federasyon ve yeni başkanı, hakkımdaki kararı verecek" ifadesini kullandı.

Evsahibi Brezilya'nın turnuvayı 4. sırada tamamladığını hatırlatan Scolari, "Kariyerimde katıldığım tüm Dünya Kupalarında çalıştırdığım takımlar, her zaman ilk dördün içinde yer aldı. Bunun için hayatımın geri kalanını ağlayarak geçirmeyeceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Hollanda karşısında ilk dakikalarda penaltı golüyle geri düşmelerinin ardından bocaladıklarını belirten Scolari, "Daha sonra fazla gerilmeden iyi mücadele ettik ve birçok gol pozisyonu yakaladık. Fakat bunları değerlendiremedik" şeklinde konuştu.

Brezilya, yarı finalde Almanya'ya 7-1 gibi "tarihi" bir farkla yenilerek final oynama şansını kaybetmiş ve Hollanda ile üçüncülük maçına çıkmıştı.  
 
DÜNYA KUPASI 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER