GALATASARAY

Schalke'de Galatasaray korkusu

Schalke Kulübü Galatasaray maçı biletlerini online satışa çıkardı, Türk taraftarların hücum etmesiyle sistemin server’ları çöktü.

Schalke'de Galatasaray korkusu

Galatasaray'la birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aynı grupta yer alan Schalke 04, grup maçlarının bilet satışına başladı. Açık satışı yarın başlayacak biletler için bunun öncesinde kulüp üyelerine öncelikli satışlar başlatıldı.

80 bin kişi bilet kuyruğunda : Ancak Alman ekibinin 6 Kasım’da Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri sıkıntı çıkardı. Online olarak satılan bu biletler için online store’da kuyruk oluştu. Tam 80 bin kişi Galatasaray-Schalke maçına bilet almak için online sistemde sıraya girdi.

Almanlar sıkıntı yaşadı : Kulüp daha önceden bu bilet satışının sadece üyeliği olan taraftarlara yapılacağını duyurmasına karşın, sisteme hücum eden Galatasaray taraftarlarının bir bölümünün bu durumdan haberi olmayanlar, bir kısmının ise Schalke üyeliği de bulunan Türkler olma ihtimali üzerinde diriliyor. Yaşanan yoğunluk nedeniyle Alman taraftarların bilet satın alma konusunda sıkıntı yaşadıkları aktarıldı.

Kendi evinde deplasman korkusu : Schalke Kulübü sisteme hücum edenlerin bir çoğunun Türk taraftarlar olduğu bilgisini verdi. Sisteme olan aşırı yüklenme yüzünden, bilet satışı yapan sistemin server’larının çöktüğü belirtildi. Kendi evinde deplasmanda gibi oynamak istemeyen mavi-beyazlı yöneticilerin, çözüm arayışlarında oldukları durumu inceledikleri ifade edildi.

Galatasaray'da Gomis gerçeği ortaya çıktı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER