BASKETBOL

Şampiyonlar Ligi'nde muhtemel rakipler belli oldu

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda mücadele etmeyi garantileyen Banvit, Beşiktaş Sompo Japan ve Pınar Karşıyaka’nın grup maçları tamamlandı ve muhtemel rakipleri belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde muhtemel rakipler belli oldu

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda mücadele etmeyi garantileyen Banvit, Beşiktaş Sompo
Japan ve Pınar Karşıyaka’nın grup maçları tamamlandı ve muhtemel rakipleri belli oldu.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde grup müsabakaları devam ederken son 16 turunda mücadele etmeyi garantileyen temsilcilerimiz Banvit, Beşiktaş Sompo Japan ve Pınar Karşıyaka’nın gruplarındaki maçlar tamamlandı ve muhtemel rakipleri belli oldu. Bu sene Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden diğer temsilcimiz Gaziantep Basketbol ise yer aldığı B Grubu’nu 18 puanla 7’nci sırada tamamlayarak elendi. Son 16 turuna kalan üç temsilcimizin rakipleri 14 Şubat’ta İsviçre’nin Mies bölgesindeki FIBA Basketbol Evi’nde düzenlenecek kura çekimi sonrasında belli olacak.

Belirlenen torbalara göre Beşiktaş Sompo Japan’ın muhtemel rakipleri; UCAM Murcia (İspanya), Neptunas Klaipeda (Litvanya), medi Bayreuth (Almanya) ve Stelmet Enea Zielona Gora (Polonya). Banvit ve Pınar Karşıyaka’nın muhtemel rakipleri ise şöyle: EWE Baskets Oldenburg (Almanya), PAOK (Yunanistan), AEK (Yunanistan) ve Nanterre 92 (Fransa).

14 Şubat’ta Basketbol Evi’nde düzenlenecek kura çekiminde gruplarını ilk sırada bitiren takımlar ilk torbada, ikinci bitirenler iki, üçüncü bitirenler üç ve dördüncü bitiren takımlar dört numaralı torbada yer alacak. Bir ve ikinci torbalarda yer alan takımlar seribaşı olacak. Buna göre grubunu ilk sırada bitiren temsilcimiz Beşiktaş Sompo Japan ve gruplarını ikinci sırada tamamlayan temsilcilerimiz Banvit ve Pınar Karşıyaka seribaşı olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER