GALATASARAY

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi için meraklı bekleyiş devam ediyor. Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda yer alacak olan temsilcimiz Galatasaray grup maçlarından turnuvaya katılım sağlayacak. Şampiyonlar Ligi gruplarına 4. torbadan katılacak olan temsilcimiz Galatasaray Avrupa'nın en büyük kulüpleri ile mücadele edecek. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Avrupa ve Dünya'nın bir numaralı futbol organizasyonunda bu sene ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray direkt olarak gruplardan turnuvaya katılma hakkı elde etti.

Şampiyonlar Ligi gruplarına 4. torbadan katılacak olan Galatasaray'ı birbirinden zorlu rakipler bekliyor: Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? : UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi 30 Ağustos Perşembe günü Türkiye saatiyle 19.00'da Fransa'nın Monaco şehrindeki Grimaldi Forum'da gerçekleşecek. Türkiye'de yayıncısı henüz belli olmayan kura çekimini UEFA'nın resmi sitesinden canlı yayınlanacak.

İŞTE GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ : 4. torbadan kura çekimine katılacak olacak Galatasaray'ı güçlü rakipler bekliyor. İşte G.Saray'ın muhtemel rakipleri;

1.TORBA: Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona, Bayern Münih, Manchester City, Juventus, PSG, Lokomotiv Moskova

2.TORBA: Borussia Dortmund, Porto, Manchester United, Shakhtar Donetsk, Napoli, Tottenham, Roma,

3.TORBA: Schalke 04, Lyon, Monaco, CSKA Moskova, Liverpool

4.TORBA: Club Brugge, GALATASARAY, Inter, Hoffenheim, Valencia, Viktoria Plzen

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER