SÜPER LİG

Samet Aybaba Bucaspor'u bıraktı!

Süper Lig'de tutunması mucizelere bağlı olan Bucaspor'da Teknik Patron Samet Aybaba görevi bıraktı...

Samet Aybaba Bucaspor'u bıraktı!

Bülent Uygun'dan boşalan Bucaspor Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Samet Aybaba, takımının kümede kalma ihtimalinin zayıflaması üzerine görevinden ayrılma kararı aldığını ve bunu Cuma günü düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacağını bildirdi.

Saat 11.00'de kulüp binasında yapacağı basın toplantısında görevi Sait Fırıncıoğlu'na bırakacağını ifade eden Aybaba, çalıştığı dönem içinde hakemlerden yana çok acımasız kararlarla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

"DOĞRANDIK GİBİ BİRŞEY"
Ankara'da Serkan Çınar, Buca'da Kuddusi Müftüoğlu'nun, Bucaspor aleyhine hiçbir maçta düdük çalamayacakları kararları verdiklerini söyleyen Aybaba şöyle devam etti: "Sergilediğimiz kötü oyun ve yenilgimizle biten karşılaşmalar için birşey demedik. Yönetimimiz ve ben her karara saygılı olduk. Ama iki maç ve iki hakem varki, bizim Süper Lig'de olmamızı istemedilerini anladığım kararlara imza attılar."

"GENÇLERİN ÖNÜ AÇIK"
Kupa'da, İstanbul'da Fenerbahçe'ye karşı alınan galibiyet ve diğer maçlarda sergilenen oyunlarda alınan puanlarla birlikte kullanılan gençlerin Bucaspor'un geleceği açısından büyük değer olduğunu vurgulayan Aybaba, "Yeni hocamıza iyi bir takım ve mükemmel denecek gençler bırakıyorum" dedi.

YÖNETİME TEŞEKKÜR
Yönetim Kurulu'na ve Bucaspor camiasına görev yaptığı süre içinde kendisine gösterilen ilgi ve alaka ile birlikte alacağının ödenmesi konusunda takınılan hassasiyetin önemine dikkat çeken Samet Aybaba bu camiayı daima özleyeceğini sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER