GALATASARAY

Salih Dursun Paul Gascoigne hareketi yaptı

Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart, akıllara Paul Gascoigne'in 21 yıl önce yaptığı benzer hareketi getirdi.

Salih Dursun Paul Gascoigne hareketi yaptı

Ligde zirve yarışından uzak kalan Galatasaray ile Trabzonspor, Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geldi.

Ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren maçta, 2 penaltı ve 4 kırmızı kart çıkarken, Salih Dursun'un yaptığı hareket dünya spor kamuoyunu sarstı.

AKILLARA GAZZA GELDİ

Salih, Cavanda'nın atılmasının ardından Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek oyundan çık işareti yaptı. Bordo-mavili futbolcunun bu hareketi akıllara İngilizlerin ''Gazza'' lakaplı eski futbolcusu Paul Gascoigne'yi getirdi.

Paul Gascoigne, yıllar önce oynanan bir maçta hakeme sarı kart göstermiş, maçın hakemi ise yıldız futbolcuya sarı kart vermişti.

Galatasaray Trabzon maçı tekrar mı ediliyor?

21 YIL ÖNCE YAŞANMIŞTI

Rangers, şampiyonluk kupasını kaldırdığı 1995-96 sezonunda, 30 Aralık 1995 günü Ibrox Stadı'nda Hibernian'ı ağırladı. Ev sahibi ekibin 7-0 gibi farklı bir galibiyetle sahadan ayrıldığı maçta, Gascoigne yaptığı hareketle skorun önüne geçti.

Salih Dursun

Karşılaşmada takımı adına skor da üreten İngiliz futbolcu, düşürdüğü sarı kartı geri verirken hakem Dougie Smith'e esprili bir şekilde kart gösterince hakem Smith de Gascoigne'i sarı kartla cezalandırmıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER