DİĞER HABERLER

Sadettin Saran rekor kırdı

Sadettin Saran, Oslo'da düzenlenen Norveç Master Yuzme Yarislari'na 50 m kelebekte ve kendi yaş kategorisinde 28:70 derece ile rekor kırdı.

Sadettin Saran rekor kırdı
Oslo'da düzenlenen Norveç Master Yuzme Yarislari'na katılan Sadettin Saran 50 m kelebekte ve kendi yaş kategorisinde 28:70 derece ile rekor kırdı.

Sporcu kimliği ile tanınan Sadettin Saran yüzme baranşında kırdığı rekorlara bir yenisini daha ekledi. Saran Oslo'da düzenlenen Norveç Master Yuzme Yarışları'nda 50 m kelebek kısa kulvarda, kendi yaş kategorisinde 28:70 dereceyle masterlar Türkiye rekorunu kırdı.

SADETTİN SARAN HER YARIŞTAN REKORLA ÇIKIYOR!
İşadamı Sadettin Saran geçtiğimiz yıl İsveç'in Falkenberg şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasına katılmış ve tüm zamanların İsveç rekorunu kırarak yarışmaya damga vurmuştu. Fransa'da, 2014 yılında düzenlenen Master Yaz Yüzme Şampiyonası'na da katılan Saran, 50 metre kelebek kategorisinde 29.27'lik dereceyle rekor kırarak şampiyon olmuştu.

 

Sadettin Saran, 2012 yılında Ankara'da düzenlenen Mustafa Kemal Atatürk 6. Master Yüzme Cumhuriyet Şampiyonası'nda, 50 metre kelebekte kendi yaş kategorisinde 28.37'lik derecesi ile Türkiye Master rekorunun sahibidir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER