GÖZTEPE

Sabri Sarıoğlu'na Göztepe yaradı

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılarak Göztepe'nin yolunu tutan Sabri Sarıoğlu, maç başına en fazla isabetli orta yapan oyuncu olmayı başardı.

Sabri Sarıoğlu'na Göztepe yaradı

Göztepe oyuncusu Sabri Sarıoğlu; Caiçara, Mariano, Gökhan Gönül, Isla, Pereira gibi yıldızlara fark attı, ligin en isabetli orta yapan sağ beki oldu.

14 yıl formasını giydiği Galatasaray’dan gönderildikten sonra Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe’nin yolunu tutan Sabri Sarıoğlu adeta ikinci baharını yaşıyor.

EN FAZLA İSABETLİ ORTA YAPAN BEK: İzmir temsilcisindeki performansıyla yeniden Milli Takım'a kadar yükselen, performansıyla takımına çok önemli katkı yapan 33 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’e de damgasını vurmayı başardı.

Öyle ki Sabri geride kalan 20 hafta sonunda Süper Lig’in maç başına en fazla isabetli orta yapan oyuncusu olmayı başardı.

Sabri Sarıoğlu

Galatasaray’da kendisinin yerine transfer edilen Mariano başta olmak üzere Gökhan Gönül, Pereira, Caiçara gibi yıldız sağ beklerin forma giydiği ligde maç başına 1.2’lik isabetli orta yapan Sabri büyük takdir aldı.

MARİANO'YU SOLLADI: Son Trabzonspor maçında teknik direktör Tamer Tuna tarafından sol açıkta görev yapan Sabri’ye bu alanda en yakın olan isim ise 1.1’le Kasımpaşalı Popov.

Mariano 0.9’ile bu ikiliyi takip ederken Gökhan Gönül ve Trabzonlu Pereira gibi oyuncular yarışta epey geride kalmış durumda.

Yorumlar
TREND HABERLER