FENERBAHÇE

Sabri Sarıoğlu: Volkan Demirel adam olsun

Volkan Demirel'le tartışmasıyla geceye damga vuran Sabri Sarıoğlu maçtan sonra konuştu! 'Volkan Demirel adam olsun..'

Sabri Sarıoğlu: Volkan Demirel adam olsun

Volkan Demirel'le tartışmasıyla geceye damga vuran Sabri Sarıoğlu, "Biz Arena'ya geldiğinizde böyle mi misafir ediyoruz. Maçı kazanmışsın, bana bulaşıyorsun. Volkan adam olsun." dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçta akıllarda kalan karelerden biri de 90 dakika bitiminde Volkan Demirel ile Sabri Sarıoğlu arasında yaşanan ve neredeyse kavgaya varan tartışmaydı.

"GEL SANA ÜÇLÜ ÇEKTİREYİM"

O tartışmanın detaylarına ulaşıldı. Milliyet'in haberine göre; Volkan'ın Sabri'ye mikrofonlara söylediği gibi "Gel üçlü çektir" demediği, "Gel sana üçlü çektireyim" dediği ve bunun sonrasında ikili arasında istenmeyen görüntüler yaşandığı bildirildi.

Volkan'la Sabri arasında tartışma! Küfürleştiler

Sabri, konuyla ilgili yakın çevresine, "Ben de sinirlendim" dediği ve Fenerbahçeli diğer futbolculara şu sözleri söylediği öğrenildi..

"BÖYLE Mİ YAPIYORUZ?"

"Volkan adam olsun. Biz Türk Telekom Arena'ya geldiğinizde sizi böyle mi misafir ediyoruz? Maçı kazanmışsın, geliyorsun bana bulaşıyorsun. Bunu bir de milli takım forması giymiş biri yapıyor. Sonra neden küfür yiyorum demesin! Önce adam gibi sevin ve rakibine saygı duy."

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Volkan Demirel ile Sabri Saroğlu'nun maç sonrasındaki tartışmaları geceye damgasını vurmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER