FUTBOL

Sabri Sarıoğlu çıldırdı! Rakip hocaya tehditler savurdu

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Tuzlaspor'u 2-1 yenerken, Sabri Sarıoğlu maça damgasını vuran isim oldu.

Sabri Sarıoğlu çıldırdı! Rakip hocaya tehditler savurdu - Sayfa 1

Ziraat Türkiye Kupası'nda E Grubu'nda yer alan Galatasaray, 3. maçında konuk ettiği Spor Toto 2. Lig ekibi Tuzlaspor'u 2-1 mağlup etti. Sarı kırmızılı takımın tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, Türk Telekom Arena'daki maçın neredeyse bütün kritik anlarında başroldeydi...

Sabri Sarıoğlu çıldırdı! Rakip hocaya tehditler savurdu - Sayfa 2

SEN MİSİN HAKEME İTİRAZ EDEN! Karşılaşma sırasında Tuzlaspor Teknik Direktörü Metin Ersan, hakem Volkan Bayarslan'ın verdiği bir karara tepki gösterdi. Bayarslan'ın kararını yanlış olarak değerlendiren Ersan, itirazlarını sürdürürken beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Sabri Sarıoğlu çıldırdı! Rakip hocaya tehditler savurdu - Sayfa 3

HIŞIMLA ÜZERİNE YÜRÜDÜ Tuzlaspor'un hocasının hakeme itiraz ettiğini gören Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, hışımla saha kenarına gelerek Metin Ersan'ın üzerine yürüdü ve tehdit içeren sözler sarfetti.

Sabri Sarıoğlu çıldırdı! Rakip hocaya tehditler savurdu - Sayfa 4

METİN ERSAN: 'SABRİ BENİ YANLIŞ ANLADI' Tuzlaspor Teknik Direktörü Metin Ersan maç sonrası olayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Futbol içinde böyle şeyler oluyor ama Sabri bizim yanlış bir kelime kullandığımızı zannetti. Biz, o tarz antrenörlerden değiliz. Yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını düşünüyorum."