BEŞİKTAŞ

Ryan Babel Beşiktaş'ta kaldı

Beşiktaş, Babel'in transferi için 7 milyon euro karşılığında Flamengo'yla anlaştı ancak Hollandalı futbolcu Brezilya ekibinin teklifi kabul etmedi.

Ryan Babel Beşiktaş'ta kaldı

Flamengo'nun ilgilendiği Beşiktaşlı Ryan Babel siyah-beyazlı takımda kaldı.

"GÖRÜŞMELER ASKIYA ALINDI" : Brezilya basınından Globo'da yer alan habere göre; Flamengo, Beşiktaş ile Ryan Babel'in transferi için 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma noktasına geldi. Ancak Babel'in ayrılmak istememesi üzerine transfer gerçekleşmedi.

"BABEL, FLAMENGO'YU İSTEMEDİ" : Öte yandan Hollanda basınından De Telegraaf ise Babel'in Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak bakmadığını yazdı. Haberde, Beşiktaş'ın Flamengo'nun teklifine sıcak baktığı ancak Babel'in siyah-beyazlı ekipte oynamaya devam etmek istediği bildirildi. Ryan Babel'in Beşiktaş'ta kalma tercihinde bulunmasında Hollanda Milli Takım'da yer almak isteğini önemli payı olduğu belirtildi.

MENAJERİ RESMEN AÇIKLADI : Ryan Babel'in menajeri Winnie Haatrech ise Hollanda basınına yaptığı açıklamada; "Babel, Flamengo'ya transfer olmayacak. İstanbul'da çok mutlu ve 1 yıl daha sözleşmesi var" ifadelerini kullandı.

RYAN BABEL'DEN PAYLAŞIM : Ryan Babel, Flamengo'ya transfer olduğu yönündeki iddialar üzerine bu paylaşımı yaptı ve haberlere tepki gösterdi.

Fabri'ye Premier Lig'den sürpriz teklif

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER