YAZARLAR

Ruhsuz adamlar

Fazla ileriye bakmak ne kadar hataysa, trajedilerden kurtulmak için, kopuk zincirin en zayıf halkasını iptal etmek de, o kadar doğrudur..

Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]

Fazla ileriye bakmak ne kadar hataysa, trajedilerden kurtulmak için, kopuk zincirin en zayıf halkasını iptal etmek de, o kadar doğrudur.. Alınan her mağlubiyetten sonra, tepeden bakılan manzarada Philip Cocu'nun kendini ihbar ettiği görülüyor.."Doğruyu inşa edemeyen yanlış adam benim" itirafıyla.!.

Oynattığı futbolun hucüm futbolu mu, savunma mı, ne olduğu bilinmeyen Cocu'nun, takıma kazandırdığı seri yenilgiler, kendisinin değerini de belirliyor..

Yaptıklarının toplamı eşittir, sıfır olarak!

Oyuna topu ayakla sokan kaleciden başlayan yaratıcılık sistemi;

Ne yaptığını bilen sağlam,güçlü bir savunmayla, kamyon çarpsa dahi yıkılmayan, tekmeye kafa koyan yürekli oyuncularla, güven veren futbolcularla oynanır.

Kazanmak için gol atmak gereğini bilenlerle... formayı temsil edenlerin gücü bu sistemle simgelenir, bu sistemle belirlenir. Rakip korner atarken, adam paylaşımı nedir bilmeyen, topa bakmayan, arkasını dönenlerle değil..!

Fenerbahçe taraftarı kora kor mücadele eden, formanın hakkını veren, bir omuz darbesiyle yıkılmayan, ateşlerin üzerinde koşan futbolcular görmek istiyor. "Beraber ve solo şarkılar dinlemek" değil!
Sonuç; yine ligin dibine demir atmış bir takımdan karikatürize bir sonuç!

Fenerbahçe'nin gerçek bir devrime ihtiyacı şimdi var, aslında.. Günü kurtarmak yerine, Rize'den bozgunla dönen gururun mimarı Cocu'dan kurtulmak!

Kabul edilen bir hata da kazanılmış bir zaferdir.

Kaybettiklerinizi kazanmak için, sevgili Ali Koç başkanın;

Fenerbahçe'ye kazık atan, Cocu gibi Ruhsuz Adamların biletini kesmesi an meselesi artık,

Fenerbahçe değerlerine sahip çıkmayan, haksız kazanca vole vuran futbolcuların da.. Bugün olmasa da belki yarın..!

Yorumlar
TREND HABERLER