MAÇ ANLATIMLARI

Ronaldinho'nun transferi tapelerde!

Ronaldinho'nun abisi Assis'in, karaborsa bilet şebekesinin elebaşısı ile olan tapeleri yayınlandı.

Ronaldinho'nun transferi tapelerde!
Ronaldinho'nun abisi Assis'in, karaborsa bilet şebekesinin elebaşısı ile olan tapeleri yayınlandı. Bilet temini ve R10'un yurtdışına transferi de konuşulanlar arasında

Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Brezilya’da ortalık bilet sahteciliği ve illegal bilet satışları nedeniyle karıştı. Brezilya polisi önce karaborsacılık yapan 11 kişiyi Rio de Janeiro ve Sao Paulo kentlerinde gözaltına aldı.

Bu gözaltıların ardından sıra resmi görevlilere geldi. Polis bu kez Brezilya, Arjantin ve İspanya federasyonlarından yetkilileri sorguladı. Ünlü futbolcu Ronaldinho’nun abisi Roberto de Assis’in de soruşturma kapsamında sorgulanacağı bildirildi.

Milliyet si'nin haberine göre; FIFA’nın sponsorlara, federasyonlara ve oyunculara gönderdiği biletlerin satıldığından şüphelenilirken, Ronaldinho’nun abisinin de bazı arkadaşlarına bu sistem üzerinden bilet alabileceklerini söylediği ortaya çıktı.

Uzun bir süredir sorgulanan ve bilet şebekesinin başı olan Cezayirli Mohamadou Lamine Fofana ile Assis’in görüştüğü ortaya çıktı.  O Dia gazetesi ikili arasındaki görüşmenin tapesini yayınladı.

R10 transferi de konuşuldu
Beş dakika süren telefon görüşmesinde ikilinin, maç biletlerine dair konulardan Ronaldinho’nun yurt dışında bir takıma transferi konusuna kadar bir çok konuda konuştukları belirtiliyor. Kayıtlarda Assis Fofana’ya, bilet arayan arkadaşlarından hiç kendisini arayan olup olmadığını soruyor. 

Assis ayrıca para birimini belirtmeden, kardeşinin bir Katar kulübüne 10 milyon karşılığında olası transferi için çabaladığından bahsediyor. Bunun üzerine Lamine Katar ve Dubai’deki yetkililerle anlaşma sağlamak üzere görüşme teklif ediyor. Assis geçtiğimiz ara transfer döneminde Beşiktaş ile kardeşinin transferini görüşmek üzere İstanbul’a gelmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER