DÜNYADAN FUTBOL

Roma'dan flaş Cengiz Ünder kararı

Son dönemde adı Avrupa'nın devleriyle anılan Cengiz Ünder için kulübü Roma flaş bir karar verdi.

Roma'dan flaş Cengiz Ünder kararı

Kış transfer dönemi için adı Arsenal, Bayern Münih, Barselona, Manchester City ve Tottenham'la anılan milli yıldızımız Cengiz Ünder için son dönemde 50 milyon euro civarında bonservis bedelleri konuşuluyordu.

İtalyan gazetesi Corriere Dello Sport'un haberine göre Roma Futbol Direktörü Monchi, Ocak ayında Cengiz'i göndermeyi kesinlikle düşünmüyor.

Gelen teklif ne olursa olsun kalacak... Monchi, gelen bonservis teklifi ne olursa olsun Cengiz'in sezon sonuna kadar takımda kalmasını ve şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlamasını istiyor.

Roma Sportif Direktörü Monchi yaptığı açıklamada, "Takımın Cengiz'e ihtiyacı var. Haziran ayına kadar Cengiz için gelecek bütün teklifleri reddedeceğiz. Masal gibi yüksek bir rakam teklif edilse bile, Roma'da kalacak" diye konuştu.

Telaffuz edilen bonservis bedelleri 58 milyon euro civarında olsa da Roma bu tekliflerin Haziran'a kadar bekleyebileceğine karar verdi. Ayrıca eski kulübü Başakşehir'in de bir sonraki transferden alacağı %20'lik payı da düşünen Roma, Cengiz'i satmaya çok sıcak bakmıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER