OLİMPİYAT HABERLERİ

Rio Olimpiyatları'nda cinsel ilişki skandalı

2016 Rio Olimpiyatları'nda yarışan Ingrid de Oliveira, bir kano sporcusuyla geceyi birlikte geçirmek istemesi nedeniyle takım arkadaşı Pedrosa'yı birlikte kaldıkları odadan attı.

Rio Olimpiyatları'nda cinsel ilişki skandalı

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar senkronize atlamada altın madalyayı kaçıran Brezilya takımında 'cinsel ilişki kavgası' gündeme damga vurdu.

10 metre platformda ev sahibi ekip adına yarışan Ingrid de Oliveira ve Giovanna Pedrosa'nın final müsabakasından bir gece önce büyük bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı.

Pedrosa

KANOCUYLA SABAHLADI

Oliveira'nın oyunlarda yarışan bir kano sporcusuyla geceyi birlikte geçirmek istemesi nedeniyle 17 yaşındaki takım arkadaşı Pedrosa'yı birlikte kaldıkları Olimpiyat Köyü'ndeki odadan atması Brezilya basınında geniş yankı buldu.

Büyük final öncesi kavga boyutuna ulaşan tartışma sonrası Pedrosa geceyi başka bir odada geçirirken genç sporcunun müsabaka sabahı antrenörüne bilgi vermesiyle skandal ortaya çıktı.

"OLIVIERA ZEVKİNİ TERCİH ETTİ"

Oyunların en kötü atlayışını gerçekleştiren ikili, 9 sporcunun yarıştığı finalde son sırayı alırken Pedrosa tepkisini "Tam 4 yıldır Olimpiyatlar için hazırlanıyordum. Ancak Oliveira zevkini tercih ederek beni odadan attı" sözleriyle dile getirdi.

Brezilyalı güzel atlayıcı Oliveira ise "Herkes hata yapar. Böyle bir sonuç aldığımız için çok üzgünüm" diyerek pişman olduğunu belirtti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER