FENERBAHÇE

Riekerink derbi 11’ini sürekli değiştiriyor

Galatasaray'ın teknik direktörü Riekerink derbi 11’ini sürekli değiştiriyor.

Riekerink derbi 11’ini sürekli değiştiriyor

Hafta başında 3’lü orta saha kurgusu üzerinde duran Hollandalı, son taktik idmanda Selçuk’u yedek soyundurdu. Tolga ve De Jong’lu orta sahayı deneyen Aslan’ın hocası, golcü ve stoper konusunda da kararsız.

Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına yüksek motivasyonla devam eden Galatasaray’da tüm planlar, Kadıköy’de zafer hedefi üzerine yapılıyor.

Derbi tarihinden unutulmaz fotoğraflar

Sarı-Kırmızılı ekipte teknik direktör Jan Olde Riekerink, ezeli rakibe karşı sahaya süreceği ilk 11’i sürekli değiştiriyor. Hollandalı çalıştırıcı hafta başından beri üzerinde durduğu 3’lü orta saha kurgusundan dünkü idmanda vazgeçti. Selçuk’u yedek soyunduran Riekerink, Tolga ve De Jong’lu orta saha planını denedi.

Derbi öncesi Galatasaray'da şok!

Poldi mi Eren mi

Orta sahadaki değişimin ardından santrfor konusunda da belirsizlik sürüyor. Podolski’nin dünkü idmana katılmaması soru işareti yarattı. Çünkü Riekerink, Eren Derdiyok’u kulübeye çekip, Poldi’yi sahaya sürmeyi planlıyordu. Yine de Alman futbolcunun derbiye yetişmesinde bir sorun olmayacağı belirtiliyor. Hocanın ise maç saatine kadar kararını değiştirme ihtimalinin bulunduğu, hatta ikisini bir arada sahaya sürebileceği ifade ediliyor.

Sadece Serdar garanti

Ligde oynanan önceki maçlarda yapılan savunma hatalarının derbide tekrarlanmasının da önüne geçmek için bir dizi çalışma yürüten Riekerink’in, stoperde Serdar Aziz’in adını 11’e banko yazdığı öğrenildi. 53 yaşındaki çalıştırıcı, partner konusunda ise Hakan Balta ve Semih arasında gidip geliyor. Riekerink, Semih’in enerjisiyle Hakan’ın tecrübesi arasında bir seçim yapacak.

Fatih Terim'in 6-0'lık maçta puro içişi
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER