SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den hakem eleştirisi!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Başakşehir maçını yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den hakem eleştirisi!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını ilgilendiren dev maçta Galatasaray, Medipol Başakşehir'i konuk etti. Cim Bom, kritik karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Dilmen'in yorumları: "Mariano'ya verilen kart doğru ama gösterilmeyen en az 5 kart var. Kazanmaya yönelik devam etmesi için 4-1-4-1'e dönebilir. Tansiyon çok yüksek. Hakemlerimiz maalesef idare etmek için sahaya çıkıyor. Belki oyunu germemeye çalışıyorlar ama böyle olmaz."

"Adebayor'un boşalttığı yerlerde koşu yapan oyuncu yok şu anda.Attamah'ı ben çok beğeniyorum ama Epureanu ve Da Costa formayı aldığı gibi geri vermediler. Oyuncular çok sinirli. Boksörler hani nasıl ring zilini duyar da saldırır ya..."

"Galatasaray'da aslan payını bir kere taraftara koyalım. Geçen sene 7-8 10 bine oynarken, şimdi 50 bin kişiye oynuyorlar. Galatasaray iç saha maçlarını taraftarıyla kazanıyor. Şampiyonluk yarışı ikili, üçlü, dörtlü averaja gidiyor gibi."

"Mariano bu golün denemesini bir hafta öncesinde yapmıştı. Devre arasında da demiştik! Skora göre takımlar sistemlerini değiştirdiler."

Galatasaray Başakşehir maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER