SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a uyarı

Galatasaray'ın, Karabükspor'u 3-2 mağlup ettiği maçı Rıdvan Dilmen yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a uyarı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 7. haftasında nefesleri kesen maçta Kardemir Karabükspor'u Maicon'un 90+1'de attığı golle 3-2 mağlup etmeyi başardı. Mücadelenin ardından NTV Spor'da Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın performansını yorumladı.

"MAÇI KARABÜKSPOR GÜZELLEŞTİRDİ"

"Maçı bu kadar güzelleştiren Karabükspor oldu. 90. dakikada uzatmalar başlarken Muslera ve 3 Karabüksporlu oyuncu vardı. 1 de Galatasaraylı oyuncu vardı. Deplasmanda 2-2'yi yakalayan bir takımın Galatasaray'a karşı 3'ü araması yürekli oyununu gösteriyor."

Galatasaray Karabükspor maçından fotoğraflarGalatasaray Karabükspor maçından fotoğraflarGalatasaray Karabükspor maçından fotoğraflarGalatasaray Karabükspor maçından fotoğraflarHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

"ÇOK TOP KAYBI"

"Ben maçtan önce Galatasaray farklı kazanır diyordum. Galatasaraylı futbolcular da öyle düşünüyordu ama bu sezon hiçbir maçta bu kadar top kaybı yapmamışlardır. Hızlı oynamak isterken çok top kaybettiler. Ona rağmen 3 dakikalık görüntüleri aldığımız zaman birçok pozisyonu göreceğiz. Karabükspor'un da ciddi pozisyonları var."

"ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYORLARDI"

"Galatasaray bugün çantada keklik gördüğü maçta istediğini aldı ama ciddi dersler aldı. 2 puan da kaybetmiş olabilirdi. 7 haftada çok önemli bir 19 puan aldılar. Yarın mesela Beşiktaş'ın üzerinde Trabzonspor maçında bir baskı oluşturur son dakika golü."

"RAKİP TAKIMIN HOCALARI DERS ALMALI"

"Bu Galatasaray'dan rakip takımın antrenörleri ders çıkarması lazım. Galatasaray baskı yediği zaman sıkıntı yaşıyor. Çünkü sezon başında hemen hemen Antalyaspor maçı hariç, bugün de önde baskı yapan takım görünce top kaybı yaptılar. Mesela ilk yarıda Karabükspor'un pozisyonunun penaltı olduğunu düşünüyorum ama Yatabare'nin pozisyonunda ben penaltı yok diyorum."

Yorumlar
TREND HABERLER