GALATASARAY

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray için flaş açıklama!

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen katıldığı canlı yayın programında Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray için flaş açıklama!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen katıldığı canlı yayın programında Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendirdi.

'İlk tebrik taraftara'

Yasin'den başlayalım. Maçın herhalde en çok koşan futbolcusuydu. Öncelikle şunu söyleyeyim, büyük kulüp olmak, büyük takım olmak kolay olmuyor. Kulüpler taraftarıyla ön plandadır. Beşiktaş full oynuyor. Fenerbahçe Basketbolda en azından full oynuyor. 5-1 kaybetmiş Galatasaray'ın taraftarı 36 bin kişiyle bugün tribünlere doldurdu. İlk tebrik taraftara. Başakşehir maçının ardından travma geçen oyuncular, sürekli eleştirilen bir teknik direktör var. Kolay bir hafta değildi Galatasaray için.

'Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim'

Galatasaray'ın Başakşehir yenilgisi önemli travma gibi gözükse de, ne dedik Fatih hoca. Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim'in Milli takım teknik direktör olmamasıdır. Bu sadece Tudor'la ilgili değil. Haklı olarak Fatih hocanın ismi bu yıldızların birçoğunda başarısı vardır. Fatih Terim dışarıda olduğu sürece baskısı var. Bu da olacaktır.

'Belhanda 1 numaralı oyuncu'

Belhanda, Türkiye'de savunma arkasına bitirici pası atabilen 1 numaralı oyuncu. Müthiş top atıyor.

Igor Tudor'dan çarpıcı Beşiktaş derbisi yorumu

Yorumlar
TREND HABERLER