SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli taraftarlara çağrı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Başakşehir-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. işte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları...

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli taraftarlara çağrı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, lig lideri Medipol Başakşehir'i Brezilyalı golcüsü Fernandao'nun golleriyle 2-0 yenerek çok önemli bir galibiyete imza attı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Başakşehir-Fenerbahçe ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

işte Rıdvan Dilmenin açıklamaları;

"Abdullah Avcı, bu sakinliği abarttı. Bugün sürpriz ile karşılaşan Abdullah Avcı oldu. Fenerbahçe'nin golün dışında 3 pozisyonu var. Konsantrasyon 1-0 öne şu anda. Başakşehir ligin zirvesini, ev sahibi avantajını abartılı kullanmış. Sanki bir idman maçı gibi oynamaya çalışıyor."

'Rakibin Fenerbahçe' : "Başakşehir bir antrenman maçı sakinliği, rahatlığında oynamaya çalışıyor. Ama rakibin Fenerbahçe! Pas, pas, pas ve Arda'ya yoğunluk olunca, önlemi kolay bir takım oldu Başakşehir."

"Epureanu dışında Emre ve Mossoro da yok bugün. Da Costa var, Chedjou'nun yerine onu oynatmalıydı Abdullah Avcı."

"Başakşehir'de o kadar klas oyuncular var ki.. Kulübedeki bu kaliteli oyuncuları kullanması lazım Abdullah Avcı'nın. 2. bölgede değişiklik yapmalı."

"Fenerbahçeliler Valbuena oyuna girer falan diye beklemesin. Anca 1-1 olursa oyuna alabilir."

''Başakşehir için taktik ve oyun anlamında en çok dağıldığı maç oldu."

"Valbuena kararını Aykut Kocaman alabiliyor, Alex'ten itibaren görebiliyoruz. 2-1 mağlup olsa, %90 ligden kopacaktı. Buna kumar mı denir, idealistlik mi denir?"

'Bu hoca 45 bin taraftar istiyor'

"Basketbol maçına baktım, yine full tribünler. Siz şampiyonluk hayal etmiyorsunuz ama oyuncular ediyor. Ey Fenerbahçe taraftarı, bu hoca 45 bin taraftar istiyor. Gelin haftaya 45 bin yapın."

Fenerbahçeli taraftarlar galibiyeti bu resimle kutluyor

Yorumlar
TREND HABERLER