SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim için olay yorum

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. Dilmen, Fatih Terim'in için ''Terim yüksek ihtimal soyunma odasında soldaki duvara bir vurdu. Yerdeki su şişesine bir tane de çakmıştır'' ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim için olay yorum

Rıdvan Dilmen Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı NTV’de değerlendirdi. Dilmen Fatih Terim için çarpıcı ifadeler kullandı..

MAÇTA ÖNCE DEMİŞTİM : Maçtan önce hasta Galatasaraylı bir arkadaşımla konuştuk. ‘En kötü 3-1 ya da 4-1 yenersiniz’ demiştim. Telekom’daki Galatasaray ile her yerdeki Kasımpaşa’yı değerlendirdim.

RUS RULETİ OYNUYOR : Kasımpaşa, Rus ruleti oynayan bir takım. Sürpriz olan ilk yarının 0-0 bitmesiydi. Alanyaspor’u iç sahada 6-0 yenen Galatasaray bu kez 4 attı. Galatasaray’ın evindeki, Kasımpaşa’nın her yerdeki maçları eğlenceli oluyor.

MUSLERA FARKI… : Kasımpaşa, Sivasspor karşısında 3-0 kazandı ancak 4-3 kaybedebilirdi. Galatasaray, Sivasspor kadar pozisyona girdi ve attı. Kasımpaşa da girdi ancak Muslera farkı vardı.

MAÇLAR EĞLENCELİ OLUYOR : Galatasaray’ın evindeki maçları, Kasımpaşa’nın ise her yerdeki maçları eğlenceli oluyor. Maçlarına gitmek lazım. Güzel oynuyorlar. Doğru oyun farklı bir şey ama oyunları güzel.

Fatih Terim'den Ozan Kabak'a övgü dolu sözler

Yorumlar
TREND HABERLER