SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklama!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklama! - Sayfa 1

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklama! - Sayfa 2

Transfer konularında başarılılar. Şenol Hoca var başlarında. 5-6 oyuncu da gitse oyundan taviz vermiyor. Pepe'yi aldıklarına göre Marcelo'yu satacaklar mı sorusu var. Birlikte oynasınlar şahane fikir olur. Pepe'nin en önemli özelliği kafa topları filan değil, taktik olarak 10 yıldır hücum yapan, arkada geniş alan bırakan Real Madrid'in Ramos'la birlikte ikilisiydi. Şenol Güneş'in takımı da rakip alanda oynayan, Real Madrid gibi arkada boş alan bırakan bir takım. Pepe'nin sürekli önde basan bir takıma gelmesi önemli. Çok önemli transfer yaptılar. Marcelo'yu satarlarsa yanına birini alırlar.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklama! - Sayfa 3

Pepe-Marcelo, cepheden gelen toplarda su geçmez onlardan. Beşiktaş geçen seneki iskeleti korudu. İki beki aynı, kalecisi devam edecek. Merkezdekiler Atiba-Oğuzhan. Önlerinde Talisca var. (Talisca olmazsa bu tarz bir oyuncu şart) Ama şunu da es geçmeyelim. Bu durum tüm takımlar için geçerli. Bir gerçek var ki, oyuncular bu sene fazla dinlenemeden yeni sezon için hazırlıklara başladılar. Mental ve fiziksel yorgun başlanacak sezona. Çok fazla sakatlık olabilir bu sezon Allah korusun. Planlar Dünya Kupası olduğu için böyle, eleştiride bulunamam.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklama! - Sayfa 4

ŞENOL GÜNEŞ DE BİLİYOR, O KUPA ATATÜRK HAVALİMANI'NA İNMEZ -Peki Şenol Hoca, yönetimin bu rahatlığından memnun mudur? Şenol Hoca bu rahatlıktan mutsuzdur. Çünkü Güneş, bu yanlış anlaşılmasın ama sokak kedisi gibidir. En büyük başarı da oradan geliyor. Ev kedisi gibi 'Önüme gelsin, hazır olsun' istemiyor. Hep arıyor, rızkının ve başarının peşinde. Şenol Hoca, bir an önce transfer sonuçlansın ister. Fazla rahatlığı seven bir insan değil hoca. 4 atıldığında 'Niye 5 atılmadı' diyen biri. Geçen sezon başında "Banko Beşiktaş" diyordum. Çok favoriydi. Gene çok avantajlı ama geçen seneki gibi banko değil.