GALATASARAY

Rıdvan Dilmen Salih Dursun'a hak verdi

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen yıllarca konuşulacak Galatasaray Trabzonspor maçını yorumladı.

Rıdvan Dilmen Salih Dursun'a hak verdi

Rıdvan Dilmen NTV Spor'da yaptığı açıklamada; "Trabzonspor, bu sezon hakem hatalarından dolayı ligden kopmuştur.Trabzon çok mağdur oldu. Çok açık söylemek istiyorum, hakem hatalarıyla ligden koptular. Sabri'nin Marin'e yaptığı hareket penaltı. Erkan Zengin ve Hakan Balta'nın pozisyonları penaltı değil bence, bu benim yorumum'' ifadelerini kullandı.

Dilmen ayrıca, "Özer'in ikinci sarı kartında faul yok. Penaltı penaltı değil. Mahcubiyetinden maçın uzatma süresini de oynatamadı hakem '' dedi.

İşte Dilmen'in olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçı yorumu"

Hakem hatalarının damga vurduğu bir maç oldu. Teknik analiz yapmak pek doğru değil. Klasik cümleler de kullanmak istemiyorum. Trabzonspor, şikeyle ilgili 2011'den bugüne kadar bir dava peşinde. Fakat 2015-2016 yılında mağdur oldukları kadar olmadılar. İçerideki maçlar da dahil olmak üzere. Hakem hatalarıyla ligden koptular.

Galatasaray Trabzonspor maçının sonucu 3 gol 4 kırmızı kart

"BEN DE OLSAM BEN DE YAPARDIM"

Hakem gelip Özer'e diyor ki "Sakın şöyle yapma". Bunu Özer'e değil, Kuddusi Müftüoğlu'na yapıyor. Göstere göstere sarı kartı verdi. İkinci sarı kartta faul falan yok. Ama Salih ile Cavanda da delirdi. Ben hayatımda kırmızı kart görmedim ama ben maçta olsam Salih'in davranışını ben bile yapardım.

Salih Dursun hakeme kırmızı kart gösterdi

 "HAKEMLİĞİ BİTER Mİ..."

Ben hakem olsaydım Umut'un pozisyonuna penaltı verebilirdim. Bu olabilir, ama Aykut'un pozisyonu, Özer'e verdiği kart... Sneijder'ı çağırıyor, gel diyor, dön diyor. Tahrik ediyor. Tahrik etme oyuncuyu. Hakemliği biter mi bitmez mi bilmiyorum."

Yorumlar
TREND HABERLER