SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen isyan etti! Artık Türk futbolunun yakasından düş!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i istifaya çağırdı, 'Al bütün kurullarını murullarını vedalaş. Türk futbolunun yakasından düşün artık.' dedi.

TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında haftanın değerlendirmesini yapan yorumcu Rıdvan Dilmen, çok çarpıcı yorumlarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e görevi bırakma çağırısı yapan Dilmen, şunları söyledi:


"Yönetim kurulu kararıyla, kurullar karar veriyor diyorum ben. Manipülasyon yapıyorlar diyorum ben. Rapoları aldırıyorlar diyorum ben. İddia ediyorum. Ne kadar tehlikeli değil mi? İspat et derler adama. Hadi yalan söylüyorsun, ispat et desinler ben de edeyim. Derhal bıraksınlar. Lütfen rica ediyorum, kesinlikle ve kesinlikle bırakmalılar. Türk futbolunun yakasından düşsünler artık. Yazık olacak önümüzdeki senelere.


Yıldırım Bey iyi bir iş adamısınız. Yarın bir gün sporun içinde kalırsınız, ne yaparsınız bilmiyorum ama çekilin. Al bütün kadrolarını, kurullarını murullarını sezon bittiği zaman, vedalaş. Vedalaşın ayıp oluyor. Ayıp oluyor, insanlarla alay ediyorsunuz. Bu seyirci ondan kaçıyor, söyleyeyim size.
Beşiktaş kadar bu sezon Başakşehir de kullandı hakemlerin avantajlarını. Sebebi de belli, Göksel Gümüşdağ Kulüpler Birliği Başkanı."

Yorumlar
TREND HABERLER