SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen Emre Akbaba transferini yorumladı

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, canlı yayında Emre Akbaba'nın Galatasaray'a transferini değerlendirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in Emre Akbaba yorumları...

Rıdvan Dilmen Emre Akbaba transferini yorumladı - Sayfa 1

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, canlı yayında Emre Akbaba'nın Galatasaray'a transferini değerlendirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in Emre Akbaba yorumları...

Rıdvan Dilmen Emre Akbaba transferini yorumladı - Sayfa 2

Muhtemelen Galatasaray, Emre Akbaba ile prensipte anlaşma yapmıştı. Alanyaspor ile anlaşamayınca muhtemelen Alanyaspor, Fenerbahçe'yi devreye sokunca veya Fenerbahçe devreye girince Emre Akbaba'nın duruşu çok önemliydi. Emre'nin ''Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum'' demesi nedeniyle oynamak istediği kulüpe transfer oldu.

Rıdvan Dilmen Emre Akbaba transferini yorumladı - Sayfa 3

Sayın Ali Koç'un da ''Eğer Emre, Galatasaray'da oynamak istiyorsa biz devreden çıkarız'' dediğini de biliyorum. Bonservisi 3 milyonken 4 milyona çıktı. Sonuçta kazanan Alanyaspor oldu.

Rıdvan Dilmen Emre Akbaba transferini yorumladı - Sayfa 4

Açıkçası Fenerbahçe devreye girmeseydi Galatasaray, bu kadar yüksek bonservisle transferi bitirmeyecekti. Rekabetin böyle avantajları, dezavantajları var. Emre duruş gösterdi. Galatasaray'a ve futbolcuya başarılar dilerim. Alanyaspor, en değerli anında satmak istiyordu. Galatasaray ile görüşmeler olumsuza gidince Fenerbahçe'ye yöneldi. Galatasaray taraftarı da bu transferi bir prestij olarak gördü. Bir baskı yarattı.