BEŞİKTAŞ

Rıdvan Dilmen: Bu kadar şerefsizlik olmaz!

Rıdvan Dilmen, Ankara'da yaşanan bombalı saldırı olayı hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: Bu kadar şerefsizlik olmaz!

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Ankara'da yaşanan bombalı saldırı olayı hakkında açıklamada bulundu.

Ankara'da yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı olayı ile ilgili görüşlerini bildiren Dilmen, "Bütün vefat edenler bizim insanımız. Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Halkımız bütünleşmeli." ifadelerini kullandı.

Umut Bulut'a yapılan hakaretler için de konuşan Dilmen, "Bu kadar vicdansızlık, şerefsizlik olacağını sanmıyorum. Kapatalım bu konuyu." dedi ve Trabzonspor- Beşiktaş maçının değerlendirmesine geçti..

Rıdvan Dilmen, maçın hakemi Bülent Yıldırım'a sert eleştirilerde bulunurken karşılaşmanın kritik pozisyonları ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

İşte Rıdvan Dİlmen'in açıklamaları;

"0-0'a kimse bakmasın. Rus ruleti oynanıyor. Bu maç 0-0 biterse, ben futboldan hiçbir şey anlamıyorum. Hakem baya kötü bir maç yönetiyor."

Beşiktaş taraftarını çıldırtan pozisyon


"Cavanda'nın pozisyonu net geri pas. Hakem olmana, futbolcu olmana gerek yok bunu vermek için..."

'El yerdeyken...'

"El yerdeyken vermesin diye bir savunma çıktı. Zaten el havadaydı. Kırmızıyı tartışırım ama %1000 penaltı... %60 kırmızı kart."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER