AVRUPA LİGİ

Resmi maçlarda hiç oynamadı Liverpool kadrosunda!

Enes Fidayeo, Liverpool maçında Cenk Gönen bir sorun yaşarsa, Beşiktaş kalesini devralacak!

Resmi maçlarda hiç oynamadı Liverpool kadrosunda!
Ligdeki şampiyonluk yarışı, rakiplerle yaşanan çekişme, kalan maçlardaki fikstür... Beşiktaş şu an için lige dair ne varsa silip atmış durumda. Varsa yoksa Liverpool.
 
UEFA Avrupa Ligi'nin son 32 turu ilk maçı için Kartal bugün Ada'ya kanatlanacak. Ancak maç günü herkesin dikkatini çekecek bir ayrıntı var ki, şimdiden altını çizmek gerekiyor. Bilindiği gibi Bursaspor maçında sakatlanan Tolga Zengin'in yokluğunda Beşiktaş'ın kalesini Cenk Gönen koruyacak. Ancak 'yedek kaleci' konusu müthiş bir öyküyü içinde barındırıyor.  
 
Habertürk'ün haberine göre; Mevcut kadroda 3. kaleci olarak görünen Günay Güvenç'in ismi, sezon başında Adanaspor'a kiralandığı, sonra geri döndüğü için UEFA listesinde yer almıyor. Bu nedenle de Anfield Road'a Beşiktaş altyapısının Türk futboluna armağanı olan Enes Fidayeo çıkacak. Kariyerinde bugüne dek tek bir resmi maçta 1 dakika bile süre almamış olan Enes...   

SOYADINDA HATA VAR!

Peki Beşiktaş taraftarının bile doğru dürüst adını bilmediği Enes Fidayeo kim? Öncelikle ilk bakışta herkese ilginç gelen soyadından başlayalım... Fidayeo soyadı, nüfus memurunun yaptığı yazım hatasının, Enes'e hayat boyu bıraktığı bir hediye! Normalde Fidayeoğlu olan soyadı, nüfus memuru tarafından Fidayeo olarak kaydedilmiş! 1 Mart 1997 tarihinde Gölcük'te doğan Enes, 2008 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'da futbola başladı ve 2012 yılında Beşiktaş altyapısına dahil edildi. 27 Mart 2014'te Beşiktaş'ta profesyonel olan 1.90'lık eldivenin ne kupa ne de ligde 1 resmi maçı bile bulunmuyor. Enes Fidayeo, Slaven Bilic tarafından sezon başında A Takım kadrosuna dahil edilmiş, Arsenal deplasmanına da 3. kaleci olarak gidip maçı tribünden izlemişti.

ALTYAPILARDA 71 MAÇA ÇIKTI

Enes Fidayeo'nun TFF kayıtlarına göre bugüne kadar oynadığı maç sayıs 71... U16 Elit Akademi Ligi'nde 31, U17 Elit Akademi Ligi'nde 33, U19 Elit Akademi Ligi'nde 5 maça çıkan Enes'in U21 Ligi'nde de 2 maçı bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER