SPOR MEDYASI

Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı!

Beyaz TV, Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarını ayırdı. Kütahyalı, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında artık yer almayacak.

Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı!

Boşnaklara yönelik skandal sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'den kovuldu. Kanal yönetiminin aldığı kararı spor yorumcusu Ertem Şener duyurdu. 

Ertem Şener canlı yayında yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık."

NE DEMİŞTİ?

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında, Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şaka sonrası söylediği söz tepki topladı. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak Saksosu" olarak nitelendirdi..

Hidayet Türkoğlu'ndan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Aşağılık, adi...

BALKAN FEDERASYONLARI ORTAK AÇIKLAMA YAPTI

Ve Kütahyalı'ya tepkiler art arda geldi. Balkan ve Boşnak dernekleri yaptıkları ortak açıklamada "Kütahyalı’nın sarf ettiği bu sözler, kelimenin tam anlamıyla, belden aşağı, terbiyesizce, dini ve milli geleneklerimize uymayan sözcükler olmasının yanında, aynı zamanda ırkçı, aşağılayıcı, küçümseyici, tahrik edici, nefret ve hakaret içerikli sözlerdir” ifadeleri kullanıldı.

SAFFET SANCAKLI'DAN ÇOK SERT TEPKİ

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı da Kütahyalı'nın sözlerine kayıtsız kalmadı ve "Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım.” açıklamasını yaptı.

KÜTAHYALI ÖZÜR DİLEDİ

Dün geceden bu yana eleştirilerin hedefi haline gelen Rasim Ozan Kütahyalı da Twitter hesabından kamuoyu açıklaması yayınlayarak özür diledi.

Yorumlar
TREND HABERLER