GALATASARAY

Premier Lig'den Süper Lig'e geliyor

Galatasaray'da Garry Rodrigues yüksek bir bonservis bedeli ile satılırken, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok ile de yolların ayrılacağı açıklanmıştı.

Premier Lig'den Süper Lig'e geliyor

Sarı kırmızılılarda ikinci yarıda şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürebilmek için transferde harekete geçti. Aslan'ın transferdeki önceliği forvet ve stoper.

Forvet bölgesi için Alan'a imza attırmak üzere olan Galatasaray, tek bir santrafor ile yetinmeyecek.Avrupa'nın önemli kulüplerinden forma giyen Fernando Llorente de sarı kırmızılıların listesinde. 

Tottenham'da forma giyen İspanyol golcü, Premier Lig'de istediği kadar ilk 11 şansı bulamadığı için daha fazla şans bulacağı ve Avrupa'da oynayan bir takım istiyor.Fernando Llorente'nin Galatasaray'dan gelecek teklife sıcak bakacağı Avrupa basınında çıkan haberlerde de yer aldı. 

Tottenham yönetiminin yeni transferler yapacak olması, "Fernando Llorente tamamen kulübeye hapsedilebilir" şeklinde yorumlandı.Stoper için ise süpriz bir aday gündeme geldi. Manchester City'nin 21 yaşındaki oyuncusu Philippe Sandler, Aslan'ın listesinde yer aldı.

Sarı kırmızılılar 1.90'lık oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.Ajax altyapısından yetişen Sandler, PEC Zwolle'ye transfer oldu. PEC Zwolle'de gösterdiği sadece 1 yıllık performans ile devlerin dikkatini çeken Sandler, 2,5 milyon euro karşılığında Manchester City'ye transfer oldu.

Sol beke Filipe...Avrupa'da ve Süper Lig'de mücadele edecek olan Galatasaray, Nagatomo'nun sağlık sorunları nedeniyle o bölgeye bir isim daha almak istiyor.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Atletico Madrid'de forma giyen Filipe Luis'i kadrosunda görmek istiyor. Atletico Madrid'e yeniden dönen Filipe Luis artık ilk 11'de forma şansı bulamıyor.

33 yaşındaki oyuncunun Madrid ekibiyle olan sözleşmesi 2019 yılında sona eriyor. Galatasaray bu transferi kiralık ya da düşük bir bonservis bedeliyle bitirmeyi planlıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER