DÜNYADAN FUTBOL

Premier Lig'de yeni sezon fikstürü belli oldu

11 Ağustos'ta başlayacak sezonun ilk haftası, dev bir maça sahne olacak. Premier League'de 2018-19 sezonunun fikstürü belli oldu.

Premier Lig'de yeni sezon fikstürü belli oldu

Lig yönetimi tarafından düzenlenen organizasyonda sezonun 38 haftalık maç programı kamuoyuyla paylaşılırken, 11 Ağustos'ta açılacak yeni sezonun 12 Mayıs 2019 tarihinde son bulacağı ifade edildi.

İLK HAFTA DEV MÜCADELE
Açıklanan fikstüre göre futbolseverleri henüz ilk haftadan dev bir mücadele bekliyor. Geçtiğimiz sezonu rekor puanla şampiyon tamamlayan Manchester City, unvanını koruma yolundaki ilk sınavını Arsenal deplasmanında verecek. 22 yıllık Arsene Wenger dönemi sonrası Arsenal'da menajerlik görevine getirlen Unai Emery de böylece kariyerindeki ilk Premier League maçına son şampiyon karşısında çıkmış olacak.

Londra ekibi ligin ikinci haftasında da ezeli rakibi Chelsea ile deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonluğun iddialı takımlarından Manchester United ilk haftada Leicester City'yi konuk ederken, Liverpool da Anfield'da West Ham United'ı ağırlayacak. Tottenham ise yeni sezonu Newcastle United deplasmanında açacak. Milli futbolcu Cenk Tosun’un forma giydiği Everton da ligin yeni ekibi Wolverhampton’a konuk olacak.

Premier League'de ilk haftanın maç programı şöyle:

Arsenal - Manchester City 
Bournemouth - Cardiff City 
Fulham - Crystal Palace 
Huddersfield Town - Chelsea 
Liverpool - West Ham
Manchester United - Leicester City 
Newcastle United - Tottenham 
Southampton - Burnley
Watford - Brighton 
Wolverhamton - Everton

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER