ROPÖRTAJ

Prandelli çarpıcı açıklamalarda bulundu

Ünal Aysal'ın ve kendisinin hedefleri hakkında konuşan Prandelli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Prandelli çarpıcı açıklamalarda bulundu
Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın ve kendisinin hedefleri hakkında konuşan Prandelli, AMK si'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Takımın durumu nasıl?
"Ben Galatasaray’a büyük bir amaç için geldim. Başkan Aysal ile konuştuğumuzda bana; “4. yıldızı kazanmak istiyorum”, demişti. Bunun üzerine kendisine; "Ben de kazanmak isteği olan bir kulüp arıyordum" diye cevap vermiştim. İyi ki, Galatasaray’a gelmişim. Zira; Galatasaray şampiyonluk hırsı zirvede olan bir takım. Bu hırs, başarıya ulaşmanın ilk adımıdır. Bu nedenle hedefimize ulaşacağımıza çok eminim"

Fenerbahçe ile yapacağınız Süper Kupa maçı için ne diyorsun?
"Bu maç bizim için çok önemli. Onun için çok iyi hazırlanıyoruz. Ve her geçen gün daha iyi oluyoruz. Zira; Geçen sezon şampiyon olan güçlü bir takıma karşı oynayacağız.

Maç ne olur, tahminin ne?
Herkes bu maçı soruyor, ama şimdiden tahmin yürütmem yanlış olur ancak, kazanmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Fenerbahçe’de çok ünlü isimler var. Galatasaray’da ise, pek o kadar yok. Buna ne dersin?
Güçlü bir takım ünlü isimlerle olmaz.

Ya nasıl olur?
Takım ruhuyla…Takım oyunuyla olur… İstekle, arzuyla olur… Bizim birçok motivasyonumuz var, Taktik olarak… Teknik olarak… Psikolojik olarak… Ve karakter olarak büyük bir takım olabilmek için çok çalışıyoruz. Biz uyumlu bir aile gibiyiz.

Ne gibi çalışmalar yapıyorsunuz?
Gizli bir şeyler yapmıyoruz. Maçlar seyrediyoruz. Fenerbahçe ile ilgili videolar seyrediyoruz. Kondisyon çalışmaları yapıyoruz. Bütün oyuncularımdan da çok memnunum.

Sneijder ne durumda?
Aramıza yeni katıldı ancak, burada olmamasına rağmen verdiğim programla çalışıp kendini hazırladı. Bizimle çalışmaya başladı, Fener maçına kadar tam anlamıyla hazır olmuş olacak.

Fenerbahçe maçını sadece Türkler değil, İtalyanlar ve diğer Avrupa ülkelerinin sporseverleri de merak ediyordur
Ben buraya kazanmak için geldim. Hedefim sadece Süper Kupa’yı almak değil…Şampiyonlar Ligi’nde tur atlamak… 4. yıldızı takmak… Türkiye Kupası’nı kazanmak, en büyük amacım.

Yeni oyuncular alınması konusunda ne diyorsun?
Başkan Aysal bu konuyu biliyor. Onunla her konuda anlaşıyoruz. Galatasaray’ın patronu o olduğuna göre, onun verdiği kararlara hep saygı duydum, duyacağım da…

Galatasaray’da en beğendiğin oyuncular kimler?
Bütün takım… Hedefim, en mükemmel şekilde takım oyunu oynayan bir takım kurmaktır. Eminim bütün oyuncularım da buna inandıkları için tüm güçlerini ortaya koyuyorlar. Futbolcularımın hepsi de alçakgönüllü… Ve yüreklerini ortaya koyan insanlar. Bu da beni çok mutlu ediyor. Son olarak belirtmek isterim ki; İyi ki, gelmişim. Galatasaray çok özel bir kulüp…
Teknoloji olarak da çok ileri…Ve büyük bir aile olmak için çok önemli adımlar atan insanlar var bu kulüpte…
Üstelik, herkeste de, bir aile sorumluluğu hissiyatı var. 

 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER