SPOR MEDYASI

Porto Galatasaray maçı periscope şifresiz izle

Porto GS maçı periscope şifresiz izle, Porto Galatasaray maçı şifresiz izle, Porto GS maçı internetten canlı izle gibi detaylar burada yer alıyor.

Porto Galatasaray maçı periscope şifresiz izle

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Portekiz temsilcisi Porto'ya konuk oluyor. Porto Galatasaray maçı periscope şifresiz izlenecek mi ve Porto GS maçını internetten canlı izle linki merak ediliyor. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci hafta maçında Porto, temsilcimiz Galatasaray'ı konuk ediyor. Evinde Lokomotiv Moskova karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle iyi bir başlangıç yapan sarı kırmızılılar, Porto deplasmanında 2'de 2 yapmanın peşinde. Öte yandan Porto ise evinde saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puanı almanın hesabını yapıyor. 

Sporseverler, Porto Galatasaray maçı periscope ekranlarından şifresiz izlenecek mi ve Porto GS maçı internetten şifresiz canlı izle gibi detayları araştırılıyor.

İlgili kurumdan yapılan açıklamaya göre periscope yayını ile maç izleme dönemi tamamen kapandı. Bu kapsamda Porto Galatasaray maçı periscope üzerinden izlenemeyecek. 

PORTO GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER